Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı

Bu haber kez okundu.

Boşanma Davalarında En büyük Zararı Çocuklar Görüyor

Advantage Solicitors Avukatlık Bürosu avukatlarından Fidan Osoy, “Ne yazık ki günden güne boşanma davaları artıyor. Boşanma davalarında en çok tartışılan durum çocuklarla alakalı olan bölümdür” dedi,  Av. Fidan Osoy, bir çiftin ayrılmaya karar verdiğinde, boşansınlar boşanmasınlar, arada kalan çocukların maalesef büyük zarar gördügünü söyledi. Av. Osoy, boşanma davası sırasında, ayrılmaya karar veren çift pek çok özel durumla karşılaştığını söyledi. Boşanma davası süresince mal paylaşımı ve çocuk varsa velayeti kimin olacağı konusunda büyük tartışmaların yaşanabilceğini ifade eden Osoy şunları söyledi: “Çocuklar ebeveynlerinden hangisini göreceği, onunla ne kadar vakit geçireceği gibi konularda da kafa karşılıklığı yaşamaya başlıyor ve birlikte yaşamdıkları ebeveyn için kaygılanıyor” diye konuştu. Fidan Osoy, “Aile büyük bir alan ve biz daha çok çocuklar üzerinde odaklanıyoruz. Örneğin çocuğun isminin değiştirilmesi, ayrıldığı ebevenle iletişim, çocuğun vesayeti, nafaka, evlatlık, taşıyıcı annelik, çocuğun yurt dışına götürülmesi, özel korumalık kararı gibi konularda danışmanlık veriyoruz. Dolayısıyla, çiftlerde evli olma şartı dahi aramadan, geniş bir alanda çocuklarla ilgili pekçok şey hakkında danışmanlık veriyoruz” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.