Öne Çıkanlar maç ne zaman koronavirüs maç hangi kanalda THY duyurdu İngilterede Kovid-19 İngiltere Alevi londra turk Boris Johnson maç saat kaçta

Bu haber kez okundu.

Kanser hastası Sevim Pire'ye yardım gecesi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne bağlı  Gazimağusa’da sakin kanser hastası 21 yaşındaki Sevim Pire’nin tedavisine katkı için kampanyalar sürüyor. Kuzey Kıbrıs’ta başlayan  yardım çalışmalarının bir benzeri, İngiltere’nin başkenti Londra’da da yapıldı. Geçtiğimiz haftasonu, Kervan Banqueting’de  Pire için bir yardım gecesi düzenlendi. Şarkılar  21 yaşında lemfoma hastası olan ve halen Adana’da tedavi gören Sevim Pire için söylendi. Gecede, Londra’nın sevilen yüzü Kerem Ergenç ve Londra’da bulunan Türkiye’nin sevilen sanatçısı Yunus Bülbül de sahne aldı. Gecenin ses düzenini ise Mehmet Taşyurdu sağladı.

Seferber oldular

Gecede Londra’nın sevilen Türk sanatçıları sahne aldı. Gecenin biletleri  £30’dan satıldı. Türk gönüller Pire için seferber olsu ve  basılan 1000 adet biletin hepsi de satıldı. Halen Adana’daki bir hastanede tedavisi süren Sevim Pire’nin İsrail’deki bir hastaneye gitmesi ve tedavisini orada sürdürmesi için ilk aşamada 100 bin Euro gerektiği belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.