Öne Çıkanlar londra koronavirüs maç ne zaman İngilterede maç hangi kanalda ingiltere turk son dakika Aytac Foods londra Dünya Eğitim Forumu Genç Akademisyenler Seminer

Bu haber kez okundu.

İSTANBUL TRAVEL'DEN İFTAR YEMEĞİ

Avrupa Gazetesi/AVA Abdullah ÖZKAN/Londra Londra’nın önde gelen seyahat şirketlerinden biri olan İstanbul Travel 21 Temmuz Pazar gecesi Mevlana Camisi’nde iftar yemeği verdi. Yemeğe İstanbul Travel Şirketi sahibi Murat Eser, şirket çalışanları ve çok sayıda şirket müşterisi katıldı.

“Bir arada olmak istedik”

Ramazan ayının huzurunu yaşadıklarını söyleyen İstanbul Travel şirketinin sahibi Murat Eser; “On bir Ayın Sultanı” mübarek Ramazan ayının ortalarındayız. Elimizden geldiğince bu ayı dolu dolu yaşamak istiyoruz. Bu doğrultuda bugün dostlarımızla, müşterilerimizle ve çalışanlarımızla bir arada olmak ve iftar yapmak istedik. Mevlana Camisi de bu noktada kapılarını sonuna kadar bizlere açtı.” dedi.

Tüm Müslüman aleminin Ramazan ayını kutlayan Murat Eser sözlerine şöyle devam etti: “Bugün iftarımızı yapıp, teravih namazımızı kılıp buradan ayrılacağız. Bu güzel gecenin ortaya çıkmasında büyük pay sahibi olan Mevlana Camisi çalışanlarına teşekkür ediyorum.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.