Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Dr. Müge Çevik

Bu haber kez okundu.

Urbanist Architecture mimarlık hayallerinizi gerçeğe dönüstürüyor

Siz hayal edin, biz gercege çevirelim

Ayşe Kambir(AVA)Londra- Lisans eğitimine Bilkent Üniversitesi’nde başlayan ve akademik hayatına Roma Sapienza Üniversitesi’nde devam eden Ufuk Bahar, yüksek lisansını ise Westminster Üniversitesi’nde tamamladı. Mesleki çalışmalarına serbest mimar ve tasarımcı olarak başladıktan kısa bir süre sonra imza attığı projelerle isminden söz ettiren Bahar, geçtiğimiz aylarda kendine ait mimarlık ofisini Londra’da açtı. Mimar ve tasarımcı kimliğinin yanında başarılı bir şehir plancısı olan Ufuk Bahar’ın liderliğinde yürütülen Urbanist Architecture firmasının gerçekleştirdiği projelerde geleneksel mimari yaklaşımdan daha çok çağdaş, yenilikçi ve yaratıcı bir anlayışın öne çıktığı anlaşılıyor.

Urbanist Architecture mimarlık ofisi olarak bünyesindeki iç mimarlar, mimarlar, peyzaj mimarları, kentsel tasarımcılar ve şehir plancılarından oluşan yetenekli ve tecrübeli ekibiyle kalite prensiplerinden ödün vermeyen bir çalışma anlayışına sahip olduklarını dile getiren Ufuk Bahar sözlerine şöyle devam etti: “Projelendirmelerimizde analiz, konsept, tasarım ve yönetim süreçlerine titizlik gösteriyor ve firmamıza özgü bu dört aşamayı “Tanımlıyoruz, kararlaştırıyoruz, tasarlıyoruz, gerçekleştiriyoruz” olarak özetliyoruz. Bu yaklaşım, kullanıcıların ihtiyaçlarına özel öncü çözümler üreterek geleceği yansıtan yapılar ve mekanlar tasarlamamıza imkan sağlıyor.”

Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutma gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Ufuk Bahar sundukları hizmetleri şöyle özetliyor: “Başta konut, emlak, perakende, iş yerleri, hizmet ve eğlence sektörleri olmak üzere ev sahiplerinden işletme sahiplerine, gayrimenkul yatırımcılarından müteahhitlere kadar uzanan müşteri portföyümüzün tasarım, mimarlık ve planlama alanlarındaki tüm gereksinimlerine farklı mimari disiplinleri tek bir çatı altında buluşturan yapımız ve nitelikli çalışma felsefemiz ile yardımcı oluyoruz.”

Üzerinde çalıştıkları proje tipleri ile sözlerine devam eden Bahar, “Urbanist Architecture olarak evlerde mekanı ve ışığı daha verimli kullanabilmek amaçlı ev yenileme, günümüz ihtiyaçlarını karşılayabilmek için mekan genişletme ve uzatma, çocuk ve yetişkinler için çok amaçlı bahçe tasarımı, sürekli farklılaşan ticari hayatın gereksinimlerine uyum sağlamak için iş yeri kullanım değişimi, mağaza ve restoranlar için özgün ambiyans ve ortamın yaratımı, çok katlı ve çoklu kullanım projeleri için sürdürülebilir nazım planı projelendirmesi gibi konularda başvuran müşterilerimize en uygun çözümü sunuyoruz“ diyor.

Ufuk Bahar son olarak şunları ekliyor: “Planning permission olarak bilinen planlama izni ve licensing olarak bilinen ruhsat başvurularında, yerel yönetimler tarafından alınan kararlar ile beraber planlama ve imar kanunlarındaki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bu unsurlara uygun fizibilite çalışmalarımızı tüm projelerimize yansıtıyor ve müşterilerimizin yerine gerçekleştirdiğimiz başvuruların olumlu sonuçlanabilmesi için tüm önlemleri alıyoruz. Yeniliklere açık yapımız, özgün tasarım yaklaşımımız ve alanında uzman ekibimiz ile daha iyi bir yarın tasarlıyor, geleceğin başarılı projelerine imza atıyoruz.”

Urbanist Architecture mimarlık ofisinin verdiği hizmetler hakkında daha detaylı bilgi için 020 3176 2911 numaralı telefondan firmanın danışmanlarıyla iletişime geçilebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.