Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı

Bu haber kez okundu.

WEST1 AUTO GROUP'TA KALİTE

Avrupa Gazetesi/AVA Abdullah ÖZKAN/Londra Yaklaşık 3 yıl boyunca internet üzerinden araba kiraladıktan sonra 6 ay önce 205 Green Lanes’ta hizmet vermeye başlayan West1 Auto Group bünyesinde bulunan 40 üst model araç ile misafirlerin bekliyor. En az 3 gün olmak şartıyla araçlarını kiraya verdiklerini belirten şirket sahibi Gökhan Houssein müşterilerine kaliteyi sunduklarını söylüyor.

Her türlü arabamız var

Londra’da 38 senedir yaşayan Gökhan Houssein 3 yıl önce başladığı araba kiralama işinde kısa sürede önemli yol aldı. 3 yıl boyunca internet üzerinden müşterilerine ulaştığını ve araba kiraladıklarını anlatan Gökhan Houssein sözlerine şu şekilde devam ediyor: “6 ay önce 205 Green Lanes N13 4UH adresinden açtığımız yeni işyerimizle müşterilerimize daha yakın olmak ve daha iyi bir hizmet vermek istedik. Öncelikli işimiz araba kiralama. Bünyemizde üst düzey araçlar var. Üst düzeyden kastım şudur; Mercedes’in tüm modelleri, Bmw’nin tüm modelleri, Range Rover, üstü açık, tek kapı ya da çift kapı ve daha niceleri. Müşterilerimiz bize başvurdukları taktirde her türlü aracın son modelini bulabileceklerdir.”

Araçlarını haftalık 300 pounda kiraladıklarını söyleyen West1 Auto Group sahibi Gökhan Houssein; “Araçlarımızı en az 3 günlüğüne kiralıyoruz. Ancak yapmış olduğumuz anlaşmalara göre ya da müşterimizin sürekliliğine göre bu süreyi daha da azaltabiliyoruz. Yine yapmış olduğumuz anlaşmalar çerçevesinde araçlarımızı uzun süreliğine kiralayabiliyoruz. Müşterimiz bizden kiraladığı araç ile Türkiye’ye, Kıbrıs’a ya da Avrupa’nın herhangi bir noktasına gidip tatilini yapıp tekrar gelebilir. Müşterilerimize bu olanağı da sağlıyoruz. Zamanın bizim için bir önemi yok. Bizim önceliğimiz müşteri memnuniyetidir” dedi.

Kaliteyi arayanlar bize gelsin

Bazı şirketlerin 25 yaşının altındaki kişilere araç kiralayamadıklarını ancak West1 Auto Group’un puanları tuttuğu ve şartlar uygun olduğu takdirde 21 yaşına kadar bu sınırı indirebildiğini anlatan Gökhan Houssein sözlerine şu şekilde son veriyor: “Araçlarımızda iki kategori var; Prestij ve Süper Kategori. Prestij kategorisinde 21 yaşına kadar müşterilerimize araç kiralayabiliyoruz. Süper kategorisinde ise müşterilerimizin 25 yaş üzeri olmaları şartını arıyoruz. West1 Auto Group normal bir araç kiralama şirketi değil. Bizi diğerlerinden ayıran birçok özelliğimiz var. Son model araçlarımız bunlardan sadece birisi. Fiyata bakmayan ve kaliteyi arayan herkesi işyerimize bekleriz. Unutulmasın ki burada kalite var.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.