Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere ingiltere Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlama Balosu Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA

Bu haber kez okundu.

YCAT 2013 Ödüllü Grup Trio İsimsiz Londra'lılar için Çalacak

Avrupa Newspaper (AVA) Eda UN / Londra-İngiltere'nin başkenti Londra’da müzik  eğitimi gören yetenekli müzisyenlere finansal yönden destek olmak ve bulmak amacıyla Canan Maxton tarafından kurulan “ Talent Unlimited” Vakfı tarafından düzenlenecek olan konser St. James's Church'de (St. James's Church, Piccadilly, London W1J 9LL)  olacak. 25 Eylül Çarşamba günü saat 19:00'da başlayacak olan konsere Young Classical Artist Trust (YCAT) ( Genç Klasik Sanatçı Güven) Ödülü Trio İsimsiz grubu sahne alacak. 

 

2008 BBC Genç Müzisyen Ödüllü Erdem Mısırlıoğlu

 

Dünyanın tanıdığı genç yetenek Erdem Mısırlıoğlu'da Trio İsimsiz grubunda piyanosunun başında görev alacak. Dünyaca ünlü televizyon kanalı olan BBC'nin 2008 Genç Müzisyenler Ödülüne layık görülen Erdem Mısırlıoğlu Kasım ayında'da Talent Unlimited vakfı yararına bir solo konser vermişti. Trio İsimsiz grubunun diğer üyeleri ise Violin'de Hernan Violin, Cello'da ise Michael Petrov görev alacak.

 

Ayrıntılı bilgi için www.talent-unlimited.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bilet fiyatları: yetişkin £20 , öğrenci £8, 

Konser ve resapsiyon bilet fiyatları yetişkin £35, Öğrenci £23

İletişim için Telefon 020 7935 1805 yada 077 6764 2092

Mail adresi [email protected]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.