Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Dr. Müge Çevik

Bu haber kez okundu.

Bakanlar Kurulu terörle mücadele için toplandı

Meclis'te güvenoyu alan 65. Hükümet'in ilk Bakanlar Kurulu Çankaya Köşkü'nde  ilk kez Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplandı. Geçtiğimiz hafta da toplanan Bakanlar Kurulu'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlık etmişti. Toplantı saat 09.10'da başladı.

ÖNEMLİ KONULAR MASADA 

Bugünkü toplantının öncelikli maddesi terörle mücadele oluşturuyor. Milli Güvenlik Toplantısı'nda (MGK) alınan tavsiye kararına yönelik olarak paralel yapıyla mücadele ele alınacak. Paralel yapının terör örgütü ilan edilip edilmeyeceği ise Gündemin önemli başlıklarından. Hem yurt içinde hem de yurt dışında yürütülen terörle mücadele operasyonları ise yine masada olacak konulardan biri. Yürütülen operasyonların ele alınacağı toplantıda gelinen son durum, bölge halkı için yapılacaklar ve bundan sonra atılacak adımlar konuşulacak. Yine terörle mücadele kapsamında IŞİD'e yönelik operasyonlar da görüşülecek.Bakanlar Kurulu toplantısının diğer başlıklarını da ekonomideki gelişmeler ve Avrupa Birliği ile ilişkiler, vize serbestisi gibi konular da masada olacak. Saat 16.00'da ise Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında Ak Parti MYK toplantısı yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.