Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Dr. Müge Çevik

Bu haber kez okundu.

CHP'de Şafak Pavey şoku

CHP’de 7 Haziran 2015 seçimleri için adaylık başvurusunda bulunmayanlar arasında genel başkan yardımcısı ve İstanbul milletvekili Şafak Pavey de var.Pavey’in İstanbul’da birinci sıradan aday gösterilmesi bekleniyordu.Aday olmayan isimler arasında Ergenekon davasından uzun süre tutuklu kalan Prof. Mehmet Haberal da bulunuyor.Ayrıca, Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün’ün de yeniden adaylık başvurusu yapmaması dikkat çekti. CHP’den ihracı yargı yolu ile durdurulan Süheyl Batum da aday olmayanlar arasında.

CHP’de tekrar aday olmayan 15 isim şöyle:

- Hüseyin Aygün 

- Aykan Erdemir 

- Oğuz Oyan 

- Alaattin Yüksel 

- Oktay Ekşi 

- Şevki Kulkuloğlu 

- Sabahat Akkiraz 

- Şafak Pavey

- Osman Aydın

- Kemal Ekinci 

- Mehmet Haberal

- Osman Kaptan

- Turhan Tayan

- Binnaz Toprak 

- İhsan Kalkavan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.