Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı

Bu haber kez okundu.

Davutoğlu, 'Anadolu evlatları dağa çıkarılamayacak'

Ankara gençlik kongresinde konuşan Başbakan Davutoğlu, 'Anadolu evlatları dağa çıkarılamayacak' dedi. Başbakan Davutoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Çözüm süreci artık yeni bir aşamaya geldi. Şiddetin silahın dili sona erecektir. Demokratik siyasetin yolu açılacaktır. Anadolu evlatları artık el ele yürüyecek. Hiçbir annenin yüreğine evlat acısı düşemeyecek. Hiçbir Anadolu evladı dağa çıkarılamayacak" dedi Davutoğlu şöyle konuştu: "Çözüm süreci bugünkü açıklamayla yeni bir rotaya girmiştir. Çözüm süreci kumpaslar badireler atlattı. Türkiye'de şiddetin dili sona erecek. Tarihler çok güzel şeyler ifade ediyor Anadolu evlatları artık el ele yürüyecek. Hiçbir annenin yüreğine evlat acısı düşemeyecek. Hiçbir Anadolu evladı dağa çıkarılamayacak. Dışlayıcılık, ayrımcılığı ayaklarımızın altına alıyoruz. Demokratik siyaset varsa artık gençlerin de devlet adamlarının da şiddeti körükleyen açıklamalardan uzak durmalı. Artık silah diliyle kimse konuşmamalıdır. Bugünkü açıklamayı yakından takip edeceğiz. Anadolu evlatlarını kim karşı karşıya getirirse bizler bunların karşısında duracağız. Anadolu evlatları için barış ve ebedi dostluk için mücadeleye devam edelim. Anadolu evlatları tarihimize altın bir sayfa olarak geçmiştir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.