Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı

Bu haber kez okundu.

Abdullah Avcı, 'Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz'

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, deplasmanda Akhisar Belediyespor'a karşı aldıkları 2-0'lık galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.Maçtan önceki oyun planlarını zaman zaman rakibe ya da sahaya göre yaptıklarını kaydeden Avcı, zeminin şartlarını düşünerek fizik kalitesi yüksek, düşen topların önemli olabileceği bir oyunu planladıklarını kaydetti.  Golü bulana kadar geçen bölümde oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu vurgulayan Avcı, "Golden sonraki bölümde 77. dakikada ikinci golü bulana kadar Akhisar bizim sahamızda oynayarak daha fazla alan verdi. Bloklarımız çok sıkışık kaldı, bunu açmaya çalıştık. Özellikle Cenk’i oyuna aldıktan sonra geniş alanları daha süratle oyuncular ile kullanabilmek istemiştik. Buna 77. dakikada cevap geldi. 2-0 olduktan sonra oyun tamamen dengeli ve kontrollü oldu." diye konuştu. Şampiyonluk yarışı içinde ikinci 3’ün içinde yer bulmak ve Avrupa Kupaları’na katılma planlarının bulunduğunu söyleyen Avcı, gelecek hafta sahalarında karşılaşacakları Konya maçını kazanarak yarışın içinde olmaya devam etmek istediklerini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.