Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Dr. Müge Çevik

Bu haber kez okundu.

Atletico Madrid - Real Madrid maç bilgileri

İspanya'da derbi ateşi devam ediyo. Atletico Madrid ve real Madrid bu akşam La Liga 22. haftasında karşı karşıya geliyorlar. Real Madrid, saat 17'den itibaren NTV Spor Smart'tan canlı yayınlanacak maçta, 7 puan gerisinde bulunan Atletico Madrid'e konuk olacak.İki takım arasında oynana son beş resmi maçta Atletico Madrid yenilgi yüzü görmezken, Real Madrid rakibi karşısındaki son galibiyetini geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi finalinde almıştı.İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı ise Atletico Madrid Arda Turan'ın da golüyle 2-1 kazanmıştı.
Geçen sezonun lig şampiyonu Atletico Madrid, kendi sahası olan Vicente Calderon'da, şu an lider konumda bulunan Real Madrid'i cumartesi, günü ağırlayacak. Ancelotti'nin takımı Calderon'a rakibinden bir maç eksik ve 4 puan fazlasıyla olarak geliyor.

MAÇ DETAYLARI
Maç : Atletico Madrid - Real Madrid
Tarih ve Saat : 7 Şubat Cumartesi
Stad : Vicente Calderon
Yayın : NTV Smart Spor

MUHTEMEL 11'LER
Atletico Madrid: Moya, Juanfran, Godin, Miranda, Siqueira, Arda, Gabi, Tiago, Koke, Griezmann, Torres
Real Madrid: Casillas, Carvajal, Varane, Nacho, Coentrao, Isco, Kroos, Khedira, Bale, Benzema, Ronaldo

MAÇ ÖNCESİ
Real Madrid'de ligde şu ana kadar 28 gole imza atan Cristiano Ronaldo, cezasını tamamladı ve bu maçta forma giyebilecek. Ancak Carlo Ancelotti'nin ekibi son olarak James Rodriguez'in sakatlığıyla sakatlanmıştı. Luka Modric'in de uzun süreli sakatlığı devam ediyor.Öte yandan Sevilla maçında sakatlanan bir diğer isim Sergio Ramos'un da bu maçta forma giymesi beklenmezken, Marcelo da cezası nedeniyle zorlu maçta görev alamayacak.Konuk ekipte James Rodriguez'in yerine Jese Rodriguez'in forma giymesi bekleniyor.Zorlu mücadele öncesinde Atletico Madrid'de önemli bir eksiğin bulunmaması ise teknik heyetin yüzünü güldürüyor.Ev sahibi ekibin kaptanı Diego Godin, maç öncesi yaptığı açıklamalarda kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirterek, en büyük avantajlarını seyirci desteğine sahip olacak olmalarını göstermişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.