Öne Çıkanlar ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı Avukat Fidan Osoy londra Varis ülseri University of London Goldsmiths Brunel University London

Bu haber kez okundu.

Beşiktaş'a transfer olan Gökhan Gönül eski takımına böyle veda etti

Fenerbahçe'den ayrılarak Beşiktaş'a transfer olan milli futbolcu Gökhan Gönül, veda mesajı yayımladı. Gökhan Gönül, sosyal medya hesabından sarı-lacivertli camiaya veda ettiği mesajında, şunları kaydetti:

"En zor söylenen sözler, veda sözleridir. Dokuz yıl boyunca gururumla, onurumla, şerefimle formasını taşıdığım, bu dokuz yıl boyunca kaptanlığına kadar yükseldiğim kulüpte, bana katkısı olan, duasını eksik etmeyen, dostluğunu ve arkadaşlığını eksik etmeyen, destek olan olmayan, en zor günümde bile hep yanımda olan, gönülden oynadığımı bilen ve bildiğini haykıran herkese, bu dokuz yılın her bir anı için ayrı ayrı teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Varsa hakkım helaldir."

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.