Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Britanya Kebap

Bu haber kez okundu.

Chelsea'nin yıldızı Ramires Türk restaurantında darbuka çaldı göbek attı

Chelsea'nin Brezilyalı yıldızı Ramires, Londra'da geçen yıl "Yılın Kebapçısı" ödülünü alan Efes2' ye gelip alt kattaki gazinosunda felekten bir gece çalıp Türk garson, dansöz, şarkıcı ve müzisyenlerle kaynaştı. 26 Şubat İstanbul 'da Türk Telekom Arena'da ve 18 Mart'ta Stamford Bridge'de Galatasaray ile oynayacakları maça özel önem veren Ramires, bir arkadaşı, kız kardeşi ve annesi ile birlikte geldiği restoranda saat 22.30'dan sabahın saat 02.30'una kadar eğlendi. Türk restoranında ısrarlar üzerine kolbastı oynadığı belirtilen Ramires, Fenerbahçeli eski oyuncu Alex de Souza'nın yakın arkadaşı olduğunu da çevresindekilere belirtti. Efes2'de Fenerbahçeli lokanta müdürlerinden Erol Oylum'a ilginç açıklamalar yapan Ramires bir gün Fenerbahçe'de oynamak istediğini söyledi. Galatasaray taraftarı olduğu için Efes2'nin gazino kısmını GS maçı olduğu günlerde Galatasaray Lokali olarak kullandıran restoran sahibi Kazım Akkuş ise Ramires'in söylediklerinden memnun kalmadı. "Bir gün Fenerbahçe'de oynamayı çok arzu ediyorum" diyen Ramires, "Galatasaray'a gol atmayı hedefliyorum. Bu golü Fenerbahçelilere armağan edeceğim. Bu golü Efes2'ye tekrar gelip kolbastı oynayarak kutlamak istiyorum" dedi. Lokantada Don Perignon şampanyası açtırıp karışık kebap yiyen Ramires, haftalık 100 bin pound kazanıyor ve orta saha futbolcusu olmasına rağmen Chelsea'de attığı gollerle dikkat çekiyor.  

dha/faruk balcı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.