Öne Çıkanlar İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs

Bu haber kez okundu.

Galatasaray Başkanı Özbek ertelenen derbi hakkında konuştu

Geçtiğimiz günlerde terör saldırısında babasını kaybeden Umut Bulut'a değinen Özbek, "Terör, Galatasaray'ı da vurdu. Gözleri kör olsun. Kemal Bulut'un mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.TRT Spor'a konuşan ve Fenerbahçe ile TT Arena'da oynayacakları ancak terör saldırısı şüphesiyle ertelenen derbi maçını değerlendiren Özbek, demoralize olduıklarını belirtti.Özbek, "Derbi öncesi ihbarlar kademeliydi. 5 bin kişi içerideyken seyircisiz oynama kararı alındı. Demoralize olduk. İhbar seviyesi bu kadar yükselmişken, bu maçı erteleyelim dedik" dedi.Derbiyi oynamak istedikleri tarihi açıklayan Özbek, "Derbi tarihi ile ilgili TFF bir toplantı yapacak ve karar ona göre belirlenecek ama aynı şartların oluşması gerekiyor. F.Bahçe'nin yine deplasman dönüşü olması bizim de ev sahibi olmamız gerekir yeni tarihte.Bu tarih bizim olmazsa olmazımızdır. 28 Nisan'da oynanması gerekiyor. Bizim sahamızda oynanacak bir maç" ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.