Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Dr. Müge Çevik

Bu haber kez okundu.

Bayramda hava durumu

Bayramın ilk günü yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun sağanak yağışlı, Kırklareli, İstanbul, Sakarya ve Kocaeli'nin Karadeniz kıyı kesimi hafif yağmurlu diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçmesi, rüzgarın Marmara'da kuzeydoğu yönlerinden kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.İkinci gün 05 Ekim Pazar, yurdun kuzey kesimleri ile zamanla batısının parçalı ve çok bulutlu Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun sağanak yağışlı, öteki bölgelerin açık ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
İŞTE 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
Bayramın 3. günü yurdun kuzey kesimlerinin çok bulutlu Marmara'nın güney ve doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinin hafif sağanak yağışlı diğer bölgelerimizin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.Bayramın son günü ise 07 Ekim'de yurdun kuzey ve iç kesimlerinin çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının yurt genelinde mevsim normalleri civarında ve en yüksek hava sıcaklıklarının bayram boyunca yurdun kuzey ve iç kesimlerinde (Marmara, Karadeniz, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda) 15 ila 22 derece, Kıyı Ege, Güneydoğu Anadolu bölgesi ve Doğu Anadolu'nun güneybatı kesimlerinde 23 ila 27 derece, Akdeniz kıyı kesiminde 27 ile 31 dereceler arasında seyretmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.