Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere ingiltere Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlama Balosu Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA

Bu haber kez okundu.

Eskişehir merkezli operasyonda 1 kişi aranıyor

Operasyon Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla 28 Şubat sabahı düzenlenmiş, 12 ilde, 'suç örgütü kurmak ve yönetmek, örgüte üye olmak, örgüte üye olmamakla birlikte yardım etmek, kamu görevlisinin resmi belgede sahteciliği, iftira, özel hayat ve haberleşmenin gizliliğini ihlal, kişisel verilerin hukuka aykırı olarak kaydedilmesi, kamu araçlarının usulsüz olarak suçta kullanılması' ile suçlanan 20 kişi gözaltına alınmış, 8 kişi de ifade için emniyet müdürlüğüne davet edilmişti.Haklarında işlem başlatılanlardan 8 polis Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Aralarında Eskişehir Emniyet Eski Müdür Yardımcısı Mustafa Aygün, İstihbarat Şube eski Müdürü Mustafa Arık'ın da bulunduğu 20 şüpheli emniyet mensubu ise sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Hakkında gözaltı kararı verilen 1 kişi ise halen aranıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.