Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Britanya Kebap

Bu haber kez okundu.

Fuat Avni, Fethullah Gülen'in gideceği ülkeyi yazmış

Emniyet'teki paralel yapı operasyonyarını önceden haber veren twitter fenomeni Fuat Avni'nin Taraf gazetesi yazarı Emre Uslu olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Star ve Akşam gazeteleri bugün de Fuat Avni'nin CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran ve CHP Grup Baskanvekili Akif Hamzacebi ile Twitter'da DM'den (doğrudan mesaj) yaptığı ileri sürülen yazışmaları yayımladı. İşte Fuat Avni ile CHP'li Akif Hamzaçebi'nin arasında geçtiği iddia edilen o diyalog:

HOCAEFENDİ KANADA’YA GEÇECEK

- FUATAVNİ: Korkulacak bir şey yok ki. Ben benim patronla konuştum. Kanada’ya geçecek Hocaefendi. Suçlu iadesi yok Kanada’nın.

- AKİF HAMZAÇEBİ: Bunları emniyettekilere anlatmamız iyi olur. Ben eminim zaten. Yüzde 40’dan aşağı düşürse yeter oyları. Yeni hesaba devam edeceğim.

- FUATAVNİ: Tamam ben yarın edeceğim onlara da zaten. Bizim patron da konuşmuş.

- AKİF HAMZAÇEBİ: Şu emniyetteki çocuklara bir haber et ya! Patrona bir şey olur diye korkuyorlar.

- FUAT AVNİ: Yarın ararım onları ben de. Bu yasak yolumuza taş koydu. Seçime kadar iyi randıman bekliyorduk biz senden.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.