Öne Çıkanlar londra maç ne zaman İngilterede koronavirüs maç hangi kanalda ingiltere turk son dakika Aytac Foods londra THY duyurdu Türk-İngiliz Gazeteciler

Bu haber kez okundu.

Hande Fırat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı kritik görüşmeyi anlattı

Şeffaf Oda programına katılan Hande Fırat, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında FaceTime'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı görüşmeyle ilgili açıklama yaptı.

DUYGULARINI "HEYECAN" OLARAK ÖZETLEDİ

Fırat, Cumhurbaşkanı ile görüşme başlamadan önce ülkenin kaderini değiştirecek bir yayına başlayacağından haberinin olmadığını, Cumhurbaşkanı ile konuşmaya başladığında ise yaşadıklarını "Heyecan olarak özetleyebileceğini söyledi.

"SESİ YÜKSELDİ"

Hande Fırat ayrıca yayın sırasında kameraların kendisine odaklanması için yaşadığı heyecanın da etkisiyle sesini yükselttiğini fark ettiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.