Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı

Bu haber kez okundu.

LÖSEV HER GÜNÜ BAYRAM COŞKUSUNDA YAŞATMAK İÇİN ÇALIŞIYOR

LÖSEV Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya ve Bursa da LÖSEV irtibat büroları tarafından düzenlenen bayramlaşmaların yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanında aile temsilcileri aracılığıyla bir araya gelecek bayramlaşma merasimleri düzenlenecek. LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya ÜNVER yaptığı açıklamada; “Kanser genç yaşlı, zengin fakir ayırt etmeden tüm dünyada hepimizi korkutacak bir hızla artıyor. Bu demektir ki hepimiz bu kötü tecrübeyi yaşayabiliriz. Bu nedenle lösemili çocuklar ve kanser hastaları için üzülmek yerine kendimizi onların yerine koyalım, acılarını sıkıntılarını hissetmeye çalışalım. Sağlığımız yerinde iken dahi sevdiklerimizin ilgisini bekliyor, sevildiğimizi hissetmek, hayatın yaşanmaya değer olduğuna inanmak istiyoruz. En ufak bir hastalığımızda bu beklentilerimiz kat kat artıyor. Uzun bir mücadele gerektiren lösemi ve kanser gibi zor hastalıklarda her an hissedeceğiniz şekilde moral ve motivasyona ihtiyaç duyarsınız.

İşte bu nedenlerle ‘BAYRAMLAR EN ÇOK ÇOCUKLARIMIZIN, HASTALARIMIZIN HAKKIDIR’ diyoruz. Tedavisi biten, devam eden; çocuklarımız, yetişkin hastalarımız, henüz emekleyen miniklerle üniversite kazanmış öğrencilerimiz bayramı coşku içinde ve geleceğe umutla bakan gözlerle karşılayarak kutluyor, birbirlerinin bayramlarını tebrik ediyor. Büyük bir aile olmanın ve dayanışmanın verdiği güçle hastalığın yarattığı olumsuz düşüncelerden uzak, umudunu koruyarak hastalıkla mücadelesini sürdürüyor. Bu büyük mücadeleye Ramazan süresince destek veren LÖSEV dostlarına ve hayırseverlere çok teşekkür ediyor, her günlerinin bayram tadında geçmesini diliyoruz” dedi.

 

LÖSEV Ramazan Ayı boyunca;

·         Yaklaşık 40 ilde düzenlenen geleneksel iftar yemeklerinde binlerce aile bir araya geldi.

·         LÖSEV Yardım Tırı 1000’e yakın Aileye giysi, gıda ve ev eşyası yardımları dağıttı.

·         8000’e yakın aile Ramazan Ayı boyunca temel ihtiyaç ve kuru gıdaların yer aldığı koliler gönderildi, koli gönderimleri tüm yıl boyunca sürecek.

 

BAYRAMI HASTANEDE GEÇİRMEK ZORUNDA KALAN ÇOCUKLARIMIZ;

Bayramlaşmaya gelemeyen hastane ve evlerinde yatan çocuklar da unutulmuyor, Vakfın profesyonel kadrosu ile destek veren gönüllü ekipler hazır ve heyecanlı.  Kucak dolusu bayram hediyeleri ile onları da ziyaret ederek Büyük LÖSEV Ailesinde huzur ve mutluluk içinde bir bayram daha hayata geçirilecek.

LÖSEV gönüllülerini ve kuruma destek veren tüm hayırseverleri de bayramlaşma etkinliğine davet ediyor: “Gelin bayram coşkusunu bu büyük ailenin kıymetli birer ferdi olarak bizlerle kutlayın, umudu, coşkuyu, mutluluğu birlikte yaşayalım.”

LÖSEV 1998 yılından bu güne bu zorlu hastalıkla mücadele eden çocuklar ile ailelerini hayata bağlanmalarını sağlamak ve Her Günü Bayram coşkusunda yaşatmak için çalışıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.