Öne Çıkanlar Mehmet Ali Tınay Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi Barkley 18 Mart Şehitleri ingiltere Discnow Cyprus Dersim kayak merkezi Barbaros Şansal ingiltere Barbaros Şansal Birleşik Krallıkın Ankara Büyükelçisi

Bu haber kez okundu.

KPSS 2014 tercihleri ne zaman yapılacak

Sonuçlar açıklanıyor fakat heyecan ya da merak bitmiyor. Adaylar sınav sonuçlarını öğrendiler şimdi ise 2014 KPSS sonuçları kapsamında yapılacak olan yerleştirmelerin ne zaman yapılacağını merak ediyorlar.

2014 KPSS tercihleri ne zaman başlayacak?

Adayların bir çoğu devlet kadrosuna atanmak istiyor. Bunun için ise yapılacak olan merkezi alımlara başvurmak gerekiyor.  Merkezi atama denilen olay ise Devlet Personel Başkanlığı'nın kurumlarda bulunan personel ihtiyacını ÖSYM'ye bildirmesi bunun sonucunda bu kadrolara ÖSYM tarafından yerleştirme yapılmasıdır. Bu tür yerleştirme yılda iki kez yapılmaktadır.Gelelim sorumuzun cevabına. 2014 KPSS tercihleri ne zaman başlayacak? 2014 KPSS tercihleri merkezi alımların başlangıç tarihi hem Devlet Personel Başkanlığının hem de ÖSYM'nin sitelerinde belirtmiş olduğu tarih olan 17-26 Kasım bu tarihler arasında adayların tercihleri alınacak.17 Kasım 2014 tarihinde başlayacak olan tercih işlemleri 30 Kasım 2014 tarihinde sona erecek. Memur adaylarına 30 tercih hakkı verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.