Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere ingiltere Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlama Balosu Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA

Bu haber kez okundu.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı

Ömer Baba’yı bulup kurtarmak için yola çıkan Polat’ın karşısında duran engeller beraberinde birçok sürprizi getirir. Kurtlar Vadisi Pusu 233. bölümde bu yolculukta alacağı haberler ve karşılaşacağı isimler Polat Alemdar’ı durdurabilecek midir?Mr. Key, sinsi planını harekete geçirmeye başlamıştır. Dört bir koldan gerçekleştirdiği hamleleri nasıl sonuçlar doğuracaktır? Polat Alemdar ile yaptığı görüşmenin ardından bir sonraki hamlesini kurgulayan Amon, İstanbul’da sürpriz isimlerle çok önemli konular konuşur. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde Kara, Ömer Baba ve Cahit kıskaçtadırlar. Çember daralmakta ve acımasız güçler hain amaçlarını bir bir uygulamaktadırlar. Polat Alemdar ise, boyun eğmeyecek ve zalimlere aman vermeyecektir.

 

Kurtlar Vadisi Yeni Bölüm Fragmanı İzle

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.