Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Britanya Kebap

Bu haber kez okundu.

Lord Magannis ve John Sharkey KKTC'de konuştu

Avrupa Ajansı (AVA) Hüseyin Turan/Lefkoşe-KKTC, Yakın Doğu Üniversitesi 25. Yıl Etkinlikleri çerçevesinde İngiliz Lord John Sharkey’yi ve Lord Maginnis’i ağırladı. 20 Aralık 2010 yılında Lordlar Kamarasına katılan Liberal Demokrat siyasetçi Lord Sharkey, Üniversitemizde “Communication in Business and in Politics” başlıklı bir konuşma gerçekleştirdi.

Yakın Doğu Üniversitesi Lefkoşa Kıbrıs (Near East University Nicosia Cypurs) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, özellikle 2010 yılında Liberal Demokrat Partinin de seçim kapmanyasını yürüten Lord Sharkey siyasette ve iş dünyasında iletişimin önemine değinerek, yerel ve uluslararası düzeylerde iletişim araçlarının çeşitliliğine, ve bu araçların nasıl ve etkili bir şekilde kullanılması gerektiğine dikkat çekti.

Konuşması sırasında seçim kapanyalarının, ve iş dünyasının üst kademelerinde edindiği tecrübeleri paylaşan Lord Sharkey, iletişim tekniklerinin günümüz uluslararası ilişkilerinde ve siyasetinde ne derece etkin bir yöntem olduğuna işaret ederek çeşitli ülkelerden örnekler ile konuşmasını tamamladı.

Yoğun bir katılım ile gerçekleşitirilen etkinlik öğrencilerin soruları ile zenginlik kazandı.

25. Akademik Yılı’nın mutluluğunu yaşayan Yakın Doğu Üniversitesi, İngiliz Lord Sharkey ve beraberindeki Lordlar heyetinin anlamlı ziyareti ile eğitim ve öğretime verdiği önemin taçlandırıldığı bir etkinlik daha gerçekleştirilmiş oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.